Open avond pabo deeltijdroute, Pedagogiek, AD-opleiding en Masteropleidingen

Dinsdag 17 maart is er weer een open avond voor de opleidingen pabo deeltijdroute, hbo pedagogiek, AD-Pedagogisch Educatief Professional en onze masteropleidingen

Vanaf 19.30 uur ben je je welkom en staat de koffie voor je klaar. Je krijgt informatie over de opleiding, je kunt in gesprek met docenten en zo mogelijk met studenten. We geven je graag alle ruimte om je vragen te stellen en een indruk te krijgen of de opleiding waarin je interesse hebt, iets voor jou is. Hartelijk welkom op deze avond!

Ontvangst met koffie
Opening door drs. Nico den Besten, co√∂rdinator pabo deeltijdroute en aansluitend voorlichting over de deeltijdroute van de pabo.
Mathilde Plender, docent pedagogiek, verzorgt samen met twee studenten de voorlichting over de opleiding Pedagogiek

Opening door drs. Lennart Visser.

Vervolgens specifieke informatie over:

• Master Leren en innoveren
  • Master Learning and Innovation - track Christian Education
  • Master Passend meesterschap
Voorlichting voor de AD-PEP opleiding door E. (Evert) de Bruin

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met studentzaken. Aanmelden kan via onderstaand formulier.