Oudercontactavond (pabo)

De oudercontactavond is voor ouders van eerstejaars pabostudenten. Wij bieden je tijdens deze avond graag de gelegenheid om kennis te maken met onze opleiding en de docenten.

Het is alweer enkele maanden geleden dat je zoon of dochter begonnen is met de pabo. Inmiddels zitten de eerste tentamens en stage er al op. Je zult uit gesprekken gemerkt hebben dat het onderwijs op onze hogeschool in bepaalde opzichten anders is dan de onderwijssoort die jullie kind eerder gevolgd heeft.

Daarom nodigen we je van harte uit om de contactavond op 7 februari 2020 bij te wonen. De avond vindt plaats op onze hogeschool aan de Burgemeester Jamessingel 2 in Gouda. Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein tegenover de school.

Het definitieve programma volgt nog, maar hieronder vind je vast een globale opzet:

Ontvangst met koffie of thee
Opening en toelichting op het onderwijsprogramma, de studie en de stage
Kennismaking met een van de vakken die op de pabo gegeven worden
na 21.30 uur
Mogelijkheid om met docenten van gedachten te wisselen

Meld je aan: